Váš nákupný košík je prázdny

Ste neprihlásený

5% zľava na prvý nákup

Využite jedinečnú akciu na prvý nákup. Registrujte sa a získajte 5% zľavu v našom E-SHOPE

13.01.2021 Ako si prispôsobiť fototapetu na vašu stenu? Ako si vybrať fototapetu?

Je správna voľba fototapeta alebo tapeta do vašej miestnosti ?

Izby vo vašej domácnosti sa dajú meniť rôznymi spôsobmi. Trvalé zmeny sa môžu zdať skľučujúce a ohromujúce, napríklad trvalé tapety alebo maľovanie stien. Väčšinu trvalých zmien je možné samozrejme vyriešiť, vyžadujú si však viac času a úsilia. Kto má v týchto dňoch čas tráviť na dlhých projektoch, kým sa nerozhodnete, ktorú z nich by ste si chceli zvoliť? Existuje však veľa zaujímavých možností na dotiahnutie vašej miestnosti, ktorá bude nakoniec dokonalá. V tomto máme skvelý nápad a môžeme na to využiť vlastné tapety alebo lepšie povedané fototapety na stenu.

fototapeta mozaikafototapeta priroda

Vlastná nástenná maľba môže byť nádherným doplnkom každej miestnosti. Aj keď odnímateľná tlačová tapeta získava trakciu v trendoch bytovej dekorácie, stále je to nový koncept. Z dôvodu minulosti tapeta s hustou pastou a časovo náročnou aplikáciou môže mať zlú povesť. Avšak s vymeniteľnou tapetou, ktorú môžete kedykoľvek dať dolu bez poškodenia vzniká nový priestor na skrášlenie vašej miestnosti.

Dnešné fototatapety sú odmináteľné bez poškodenia steny 

S procesom aplikácie „odlepte a nalepte“ je odnímateľná tapeta mimoriadne ľahká na prácu. A rovnako ľahko  sa dá tapeta aj odstrániť. Rýchlo sa odlupuje, keď sa dá zložiť a znovu použiť. To znamená, že pri zdobení môžete zmeniť svoj názor na ľubovoľné miesto. Skvelá vec na tapete je, že ju možno prispôsobiť tak, aby dokonale zapadla do miestnosti. Či už je to pre detskú izbu, kanceláriu alebo spálňu. U Univeli máme možnosti, ktoré vám umožňujú prispôsobiť tapetu špecificky pre vaše potreby a záujmy.

ako odstranit tapetu

Nástenné maľby si vytvoríte jednoducho pomocou fototapety, ktoré sú vytvorené pomocou digitálnej tlače vysoko kvalitných fotografií, ilustrácií a grafiky. Môžete si objednať presné rozmery, aby sa zmestili na vašu stenu. Vaša fotografia alebo dizajn sa zmestí na vašu stenu presne ma mieru. Pri bežných tapetách si nemôžete prispôsobiť farbu ani obrázky. Univel tapety vám umožňujú zvoliť si presnú fotografiu alebo ilustráciu, ktorú chcete použiť, dokonca si môžete dať vytlačiť vlastný obrázok! S vysoko kvalitným obrázkom alebo dizajnom, na ktorý máte autorské práva, si môžete vybrať takmer čokoľvek, aby sa vaše tapety hodili do vašej miestnosti.

 

Pre svoju kanceláriu môžete chcieť tapetu tímovou fotografiou alebo projektom s logom spoločnosti. Doma môžete použiť pokojnú plážovú scénu do hlavnej spálne, alebo zábavný výhľad na džungľu pre detskú herňu. Môžete dokonca použiť fotografiu z rodinnej dovolenky! Fotografie sú oveľa väčšie ako tradičné tapety. Vyniká a dodáva miestnosti hĺbku a jedinečnú dušu. Pri použití vlastnej fotografie môžete si spraviť z vaších miestnosti jedinečný a originálny priestor, ktorým sa môžete chváliť všade.

 

Vytvorte si vlastnú fototapetu

 

Po prvé, pri vytváraní prispôsobených tlačených tapiet pre vašu stenu je potrebná fotografia s vysokým rozlíšením. Zvyčajne je potrebné fotografovať vysoko kvalitným fotoaparátom. Môžu to byť profesionálne fotografie alebo osobné. Jedinou požiadavkou na fotografiu je, že naň máte úplné autorské práva. Predtým, ako sa rozhodnete pre obrázok, uistite sa, že ste získali autorské práva, aby ste zaistili použitie fotografie.

fototapeta v kancelariifototapeta kancelaria

Ak používate fotografiu, ktorú ste odfotografovali, môže ju zvyčajne odoslať ako fotografiu s vysokým rozlíšením. Fotografie s vysokým rozlíšením sa vytlačia zreteľne a nie v pixeloch ako pri nižšom rozlíšení.

Grafika môže byť ďalším vzrušujúcim doplnkom k vlastnej tapete. Ak ste grafický dizajnér alebo ak poznáte niekoho, kto je, môžu pre vašu vlastnú tapetu vytvoriť prispôsobený dizajn alebo vzor. Ak chcete získať dokonalý vzhľad, môžete pracovať aj s naším dizajnérom a ten vám vytvorí dizajn na mieru.

 

Ak ste sa rozhodli pre vlastnú fototapetu do vašej miestnosti tak pokojne nás kontaktujte na obrazy@univel.sk